حساسیت نسبت به صنایع دستی باید افزایش پیدا کند

معاون صنایع دستی در گردهمایی مسئولین روابط عمومی میراث فرهنگی گفت: باید با هم‌افزایی و همکاری، حساسیت نسبت به صنایع دستی را بالا ببریم.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بهمن نامور مطلق در گردهمایی مسئولین روابط عمومی میراث فرهنگی که از صبح امروز در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران آغاز شده است، با اشاره به اینکه بدون همراهی رسانه توسعه صنایع دستی ناکارآمد خواهد بود، گفت: در حوزه صنایع دستی نیازمند تغییر ارتباط با رسانه و تحول در نگرش رسانه‌ای به صنایع دستی هستیم.

وی تصریح کرد: حساسیت‌های بسیاری در مورد برخی بخش‌های سازمان وجود دارد، حساسیت نسبت به گردشگری و میراث فرهنگی وضعیت مناسبی دارد اما در ارتباط با صنایع دستی این حساسیت‌ها بسیار کم است، در سال‌های اخیر نسبت به صنایع دستی بی‌مهری صورت گرفته است.

نامورمطلق با اشاره به اینکه حجم اخبار صنایع دستی حد مطلوبی ندارد، تصریح کرد: باید با همکاری و هم‌افزایی، حساسیت نسبت به صنایع دستی را بالا ببریم.

معاون صنایع دستی بسترسازی رسانه‌ای برای صنایع دستی را امری ضروری دانست و اظهار داشت: صنایع دستی، صنایع آینده بشری هستند که باید مورد بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گیرند.

وی گفت: صنایع دستی می توانند موجب معروفیت و شناسایی استانها در جهان شوند، هر استان ما ظرفیت و توانایی معرفی یک برند صنایع دستی به جهان را دارد که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

نامورمطلق اظهار داشت: هیچ صنعتی مانند صنایع دستی نمی تواند اشتغالزا باشد، صنایع دستی یکی از بهترین راهکارهای مقابله با بیکاری است چراکه این صنعت علاوه بر ارزآوری یکی از صنایع پاک است که هیچ آلودگی و ناپاکی را به دنبا ندارد.

معاون صنایع دستی راه اندازی کارگاههای دانش بنیان را یکی از اقدامات آتی این معاونت دانست و تصریح کرد: خانه‌های صنایع دستی به زودی در تمامی مراکز استانها راه اندازی خواهد شد.

وی ادامه داد: برای استفاده از ظرفیت روستاهای هدف گردشگری، کارگروهی با مشارکت معاونت گردشگری به منظور راه اندازی بازارچه های صنایع دستی تشکیل شده است.

نامورمطلق همچنین از اجرای طرح موزه تخصصی هنرمندان خبر داد و ادامه داد: در این طرح هنرمندان در منازل خودشان ویترین‌های موزه‌ای خواهند داشت و آثارشان را به نمایش خواهند گذاشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1392110810